Na magistralnom putu Niš – Priština u selu Barlovo, kod Kuršumlije jutros oko 6,45 časova, došlo je do saobraćajne nezgode, u kojoj su, prema prvim informacijama četiri osobe nastradale, a više je povređeno

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su kamion i autobus koji se tom prilikom zapalio.

Na licu mesta su policijski službenici i pripadnici Sektora za vanredne situacije.

Sudar se dogodio kod mesta Barlovo. Sudarili su se autobus Nišekspresa i kamion sa prikolicom. Autobus je išao ka Prokuplju i u jednom trenutku prešao je na suprotnu stranu kolovoza i direktno udario u kamion. – Bio sam iza kamiona, kada je autobus prešao na našu stranu i udario u kamion. Pokušali smo da ugasimo požar koji je započeo iza kabine kamiona.

Stravična saobraćajna nesreća kod Barlova. Kuršumlija.

Publiée par Top Novosti sur Mardi 30 avril 2019

Bio je duboko i nismo mogli da dopremo. Bio je i jedan oficir policije. Oko osam nas je krenulo da izvlači povređene – kaže Ivan Veković za portal Telegraf.rs. Autobus se potom zapalio i potpuno izgoreo, a unutar autobusa zasad su pronađena tri ugljenisana tela. Četvrti poginuli je vozač kamiona. Među putnicima u autobusu bili su policajci iz PU Prokuplje koji nisu bili na dužnosti. Trojica su prilikom sudara povređena, a oni koji nisu teško povređeni učestvovali su u spasavanju ostalih putnika iz autobusa.

Spasavanju su se priključili policajci iz iste uprave koji su svojim automobilom slučajno prolazili ovim putem. Vatrogasci su uspeli da ugase oba vozila koja su se zapalila.

join.booking.com Booking.com