U stravičnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19.30 sati na magistralnom putu M-17 u Zenici poginuli su supružnici Hrustić iz Klopča kod Zenice, srednje životne dobi.
Prema zvaničnim informacijama iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), u nesreći su učestvovala dva vozila i dva pješaka.
– Tom prilikom na licu mjesta poginuli su pješaci – kažu iz Operativnog centra MUP-a ZDK.

Tragedija u Visokom: Pješak preminuo nakon što ga je udario automobil, vozač pobjegao

Jedna osoba je preminula usljed zadobivenih povreda u saobraćajnoj nesreći koja se desila sinoć u naselju Topuzovo Polje kod Visokog.

– Nesreća se dogodila u kasnim večernjim satima, kada je, za sada, nepoznati vozač automobilom udario pješaka. Povrijeđeni je prevezen u Dom zdravlja Visoko, gdje su mu konstatirane teške tjelesne povrede, od kojih je kasnije i preminuo u KB Zenica – potvrđeno nam je u Operativnom centru MUP-a ZDK.Kako saznajemo, vozač se svojim automobilom udaljio u nepoznatom pravcu te se za njim još traga.

Tragedija u Žepču: 75-godišnjakinja smrtno stradala usljed požara u porodičnoj kući
U Žepču je rano jutros u 8 sati došlo do požara na porodičnoj kući, usljed čega je jedna osoba smrtno stradala.

Ove informacije potvrdio nam je dežurni službenik u Operativnom centru MUP-a ZDK, kazavši da je do požara došlo u mjestu Pepelarska Rijeka. – Tom prilikom smrtno je stradala ženska osoba inicijala M. Z. (75), a na licu mjesta je obavljen uviđaj – kaže dežurni službenik.

Zeničanka se objesila u stanu
U zeničkom naselju Odmut, na Bulevaru Ezhera Eze Arnautovića na broju 6, ženska osoba inicijala S. C. izvršila je samoubistvo, saznaje “Avaz”.

Ovu informaciju potvrdila nam je Aldina Alić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), kazavši da je Zeničanka izvršila suicid u svom stanu.

– Ženska osoba izvršila je suicid vješanjem u svom stanu na adresi Bulevar Ezhera Eze Arnautovića – kaže Alić.

Kako saznajemo, 68-godišnjakinja se objesila u svome stanu na trećem spratu, a policija je dojavu o ovoj tragediji zaprimila oko 12.45 sati.

Na lice mjesta odmah su upućene policijske patrole, a mrtvozornik koji je, također, izašao na mjesto tragedije mogao je konstatirati samo smrt.

join.booking.com Booking.com