U nedano završenoj jesenjoj sezoni prvoligaškog karavana RS jedan od igrača koji je dobrim nastupima skrenuo pažnju na sebe je Đorđe Okuka.Ovaj daroviti napadač je letos stigao u redove Sutjeske, izborio je mesto u startnoj postavi i bio jedan od najzapaženijih i najboljih fudbalera u elitnoj ligi Republike Srpske.

Okuka je počeo karijeru kao sedmogodišnjak u rodnom Višegradu ,brzo je napredovao i prešao je u omladinske pogone beogradske Crvene Zvezde ,zatim u kadete OFK Beograda i juniore užičke Slobode.Vratio se u Višegrad gde je zapažene partije pružio u Drini HE ,odatle ga je puti odveo u Foču.

– Sutjeska je bila pravi izbor ,dobio sam priliku i mislim da sam pružio što se od mene i očekivalo.Istina nismo ostvarili u prvom delu prvenstva što je bilo planirano ali osmo mesto koje je ekipa zauzela na kraju jeseni daje realne šanse da se na proleće ostvare zacrtani ciljevi.Trenutno odmaram ,istina je da ponude za promenu sredine stižu , kontaktirali su me čelnici premijerligaša Željezničara, kao i prvoligaša Sloge iz Crnjelova, Modriče, Zvijezde Gradačac,Tekstilca,Slavije..Ništa još nism dogovorio.Svakako da ću prvo obaviti razgovor i sa Sutjeskom . Svi u Foči su bili maksimalno korektni prema meni, a onda ću razmišljati šta i kao dalje. Pored odmora individualno treniram i održavam kondiciju,želim spreman da dočekam početak priprema i da u drugom delu pružim još bolje partije i trasiram put za uspešnu fudbalsku karijeru – zaključio je Đorđe Okuka

join.booking.com Booking.com