Doček Pravoslavne Nove Godine 2019 u gradovima Srbije

Doček pravoslavne Nove godine u NIŠU

Doček pravoslavne Nove godine u niškom Parku Svetog Save počeće koncertom Nataše Bekvalac od 22:15, saopštili su iz Gradske opštine Medijana i time i zvanično potvrdili da su kao organizatori i dobili ono što su tražili tenderom – nastup ove pop pevačice.

Hvala Štip❤#malaplava #dasiljubavhteonebimenesreo #samojsebineprijateljsam

Publiée par Natasa Bekvalac sur Dimanche 6 janvier 2019

Bekvalčeva će građane uveseljavati dva sata, a Nova godina po Julijanskom kalendaru biće dočekana uz odbrojavanje i vatromet u ponoć.
Iz Opštine Medijana napominju da je Nataša Bekvalac jedna od najpopularnijih srpskih pop zvezda, da je izdala više albuma i održala na stotine koncerata širom sveta.

Doček pravoslavne Nove godine u BEOGRADU
KONCERT “Leksington benda”, koji je u nedelju za doček srpske Nove godine trebalo da bude održan na platou ispred Hrama Svetog Save u Beogradu, odložen je iz tehničkih razloga. Ipak, oni koji vole njihove pesme, ne treba da budu razočarani, jer su organizatori saopštili da će novi termin nastupa biti naknadno objavljen.

Doček pravoslavne Nove godine u NOVOM SADU
Posle uspešnog koncerta koji je održala u prestonici u okviru Beogradske zime, Lena Kovačević će ovog vikenda pevati u Novom Sadu.

Publiée par Lena Kovacevic sur Samedi 5 janvier 2019

Lena Kovačević će u Novom Sadu u okviru prazničnog programa Doček održati koncert u Pozorištu NIS-a. Muzičko druženje počinje u 21 sat, a kako i sama Lena kaže za Novosađane i goste ovog grada je pripremila mnoga muzička iznenađenja.

Doček Pravoslavne Nove godine u Rumi

Pod pokroviteljstvom Opštine Ruma i u organizaciji Kulturnog centra “Brana Crnčević” i ove godine će na Gradskom trgu u Rumi biti organizovan doček Pravoslavne Nove godine.

Milan Dincic Dinca- Siroce

Publiée par Dejan Dexy Gojkovic sur Vendredi 14 janvier 2011

Publiku će zabavljati mladi pevači popularne domaće muzike, Milan Dinčić Dinča i Tamara Milutinović. Doček počinje u subotu 13. januara od 21 čas.

“Miligram” i pola tone vina za “srpsku” u Surdulici, u Vranju trubači
U Pčinjskom okrugu, prema dosadašnjim najavama, samo će Vranje i Surdulica organizovati doček pravoslavne Nove godine.

MILIGRAM – AMANET (OFFICIAL VIDEO 2017)Izvor: Youtube / MILIGRAM

Publiée par Univerzal Records sur Mercredi 29 novembre 2017

U Surdulici će nastupiti trubači i popularni bend “Miligram”, a Novica Tončev, predsednik surduličke Skupštine, kaže da ova opština ne odustaje od tradicije i da očekuje veliki broj ljudi iz celog okruga da zajedno dočekaju “srpsku” Novu Godinu.

“Kerber” i Cobi za doček “srpske” u Prokuplju

I pored činjenice da je budžet za 2019. godinu na nivou prošlogodišnjeg, oko 1,8 milijardi dinara, Prokuplje je odlučilo da ove godine “odreši” kesu, a tu činjenicu pravdaju nedavnim dobijanjem statusa Grada i željom da građanima priušte kvalitetan program.

Program počinje od 20:30 nastupom predgrupe Melisa. Ovaj lokalni bend publiku će zabavljati do 21 sat, a nakon toga će nastupiti beogradski reper, koji je inače odrastao u Prokuplju, Slobodan Veljković Cobi. Posle njegovog nastupa, koji će trajati do 22:30, prisutni će imati priliku da uživaju u nastupu niške rok grupe Kerber – kažu nadležni u Gradskoj upravi.