Policijski službenici Policijske stanice Trnovo lišili su slobode, 07.12.2017. godine, lice inicijala NJ.M. (1976), zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“.
Policijski službenici su postupili po prijavi da je lice inicijala NJ.M. oko 11,40 časova na benzinskoj pumpi u mjestu Trnovo, fizički napalo lice G.P. inspektora Republičke uprave za inspekcijske poslove Banja Luka odjeljenje u Istočnom Sarajevu, dok je vršio inspekcijske poslove. Prilikom lišenja slobode NJ.M. je fizički napao policijskog službenika, nakon čega je sproveden u službene prostorije za zadržavanje.
Za vrijeme boravka u službenim prostorijama NJ.M. je na nepoznat način izazvao požar, koji su policijski službenici blagovremenom reakcijom lokalizovali, te lice izveli iz prostorije.
U požaru nije bilo povrijeđenih lica, a nastupila je manja materijalna šteta.
O navedenom obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio preduzimanje mjera i radnji u cilju dokumntovanja krivičnih djela „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

join.booking.com Booking.com