Devetnaestogodišnja devojka K.S. iz Beograda silovana je danas popodne u ulici Nikole Đurkovića na Voždovcu, a za ovaj gnusni čin je osumnjičen državljanin Nigerije Viktor Mesi (1988).

K.S. (2001) je silovanje prijavila policiji danas oko 16 i 45. Ona je policiji objasnila da je, u vreme kada je bila sa svojim poznanikom I. G. (1989) iz Somalije, primila poziv od Viktora Mesija, koji im je zapretio da će objaviti eksplicitne snimke na kojima je K.S.

Na taj način je K.S. namamio da dođe kod njega u ulicu Nikole Đurkovića na Voždovcu, a zatim ju je silom, uz pretnju nožem, uvukao u kuću. Mesi je devojku, držeći joj nož na vratu, odveo u spavaću sobu, gde ju je silovao, posle čega je K.S. uspela da se otrgne i pobegne.

Posle prijave, nastala je poter u Beogradu. Patrola policije je otišla na lice mesta, i u kući zatekla Viktora Mesija i A. M. (1990) državljanina Somalije, u vidno pijanom stanju, koji su policiji pružili otpor prilikom hapšenja. Mesi i A.M. su uhapšeni, a u policiju je takođe odveden i I.G.

Uviđaj o ovom događaju je u toku.

join.booking.com Booking.com