Nova sezona za Drinu HE iz Višegrada kreće iz Trebinja. Višegrađani će sutra na Police na noge prvom šampionu Bosne i Hercegovine u fudbalu, trebinjskom Leotaru.

Drina je zadnjih godina u evidentnoj krizi, i čini se da pomaka tek ima od ove godine. Prvo su se zimus neki iskusniji fudbaleri vratili u tim, a sada je ta ekipa pojačana sa nekoliko novih igrača prije svih Ujićem, koji je u pripremnim mečevima pokazao da je veliko pojačanje, i danas Mladenom Lemezom, nekadašnjim fudbalerom Slavije iz Istočnog Sarajeva u Premijer ligi. Sve to raduje predsjednika kluba Nikolu Pavlovića.

– Konačno smo se stabilizovali kao klub, a doveli smo i adekvatna pojačanja. Pripreme su prošle uredno, iako je bilo teško raditi po ovakvom vremenu. Igrači su radili dva puta dnevno, i mi očekujemo dobre rezultate, rekao je Pavlović pred početak nove sezone u Drugoj ligi RS grupa “Istok”.

U odnosu na prošlu sezonu Drina je ostala bez golmana Danila Govedarice koji je odselio u Holandiju, te Soldara koji se nije pojavljivao na treninzima, a upitan je i ostanak Bojata.