Srpski premijer Aleksandar Vučić večeras je u sarajevskom restoranu večerao sa predsjedavajućim Savjeta ministara BiH Denisom Zvizdićem i njegovim zamjenikom Mirkom Šaroviće, Većera je protekla u vrlo opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. Kako saznaje BN televizija domaćini su večeru srpskom premijeru priredili u sarajevskom restoranu Libertas, bivši Dubrovnik . Tokom večere Vučić je bio opušten i prijatno je časkao sa domaćinima.

I večera je bila lagana, a sve je izgledalo kao kada dođe “prijatelj među prijatelje”, tvrdi naš izvor.

Tokom večere nije bilo razgovora o krupnim temama, nego je to bilo vrlo prijatno veče.

Prema našem izvoru, za stolom je vladala opuštena atmosfera, a ni konobari nisu krili zadovoljstvo što su imali tu čast da baš oni ugoste premijera Srbije, odnosno , kako reče jedan od njih, predsjednika Srbije jer će to biti uskoro. Uz večeru pili su vino “Vukoje”, bijelo i crno iz 2010, dok je glavno jelo bilo sanpjer s gradela…Kako saznajemo i predsjednik RS je bio zaintersovan baš za jedno ovako druženje sa srpskim premijerom, ali mu nije uspjelo ove večeri…

Srpski premijer u Sarajevo je došao u popodnevnim satima iz Berlina, gdje je razgovarao sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel. Nije se obraćao novinarima, a sutra će učestvovati u radu Samita premijera zapadnog Balkana.

BN televizija