Nis, 21. decembra 2018. - Policija na mestu nesrece. Tri osobe su jutros poginule, a vise od 20 je povredjeno u sudaru voza i autobusa na obelezenom pruznom prelazu, ali bez rampe, u Donjem Medjurovu kod Nisa. Nesreca se dogodila kada je putnicki voz, koji je u 7.14 krenuo iz zeleznicke stanice Nis za Prokuplje, pri izlasku iz zeleznicke stanice Medjurovo udario u putnicki autobus. FOTO TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC/ bg

V.Đ. (65), koji je teško povređen 21. decembra u sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu u Donjem Međurovu preminuo je juče u niškoj bolnici.

Kako je saopšteno, nesrećni čovek je imao višestruke teške povrede po čitavom telu.

– Pacijent je zadobio povredu mokraćne bešike, frakturu karlice, serijski prelom rebara sa obe strane i povrede kičme. Na respiratoru je bio do 26. decembra kada je stabilizovan pa je skinut sa mašaine za disanje. Stanje mu se ponovo pogoršalo u noći između 1.i 2. januara, priključen je na respirator ali je preminuo u 5.30 sati – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

U udesu u Donjem Međurovu na licu mesta stradale su tri osobe, dve su istog dana preminule u bolnici, a 30. decembra povredama je podlegla još jedna žena. U bolnici sa teškim povredama su još dvoje tinejdžera, i još desetak koji nisu životno ugroženi.

(Kurir.rs/Telegraf)

join.booking.com Booking.com