Pripadnici Policijske uprave Foča su danas povodom obilježavanja Dana policije Republike Srpske, u prisustvu porodica poginulih pripadnika Policijske uprave Foča koji su život izgubili u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu, prislužili svijeće ispred spomen ploče u zgradi Uprave i na taj način odali počast našim poginulim pripadnicima.
Isti dan u našoj Upravi upriličen je i prijem penzionisanih pripadnika našeg Ministarstva sa područja PU Foča gdje im se obratio zamjenik načelnika Radenko Vasiljević i svima poželio dobrodošlicu i uputio čestitke povodom Dana policije. Penzionisanim kolegama je poručeno da oni nisu zaboravljeni i smo im zahvalni što su svoj radni vijek proveli u policiji.
Zamjenik načelnika je u obraćanju medijima istakao da je prethodnih dana, povodom obilježavanja Dana policije, na području svih stanica koje se nalaze u sastavu Policijske uprave Foča, sprovedeno niz aktivnosti kao što su Dan otvorenih vrata, edukativna predavanja za najmlađe sugrađane, akcija dobrovoljnog davanja krvi i slično. Cilj ovakvih događanja jeste da se očuva i na veći nivo podigne saradnja sa građanima i lokalnom zajednicom, te da izgradi još veće povjerenje i sigurnost između policije i građana.
Takođe je istakao da je u toku rekonstrukcija zgrade Policijske uprave u Foči, koji finansira Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske i da je ona veoma značajna za nas jer će nam unaprijediti izvršavanje redovnih i vanrednih poslova i zadataka.

join.booking.com Booking.com