U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se tokom dana očekuje sunčano vrijeme, uz dnevni razvoj oblačnosti i maksimalnu temperaturu do 25 stepeni.

Ujutro će biti malo do umjereno oblačno, sunčano i ugodno. Više oblaka od centralnih predjela i Posavine do rijeke Drine i sarajevsko romanijske regije, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće pretežno sunčano uz malu do umjerenu oblačnost od centralnog planinskog pojasa do sjevera. Uveče vedro na sjeveru, a povećanje oblačnosti na jugu.

Vjetar ujutro na sjeveru promjenljiv, na jugu umjerena bura.

Јutarnja temperatura vazduha iznosiće od sedam do 11, na jugu od 10 do 14, a najviša dnevna od 19 do 25 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica četiri stepena, Kalinovik 16, Gacko, Han Pijesak, Mrakovica i Nevesinje 17, Krupa na Uni, Mrkonjić Grad i Sokolac 19, Sarajevo, Bileća i Trebinje 20, Mostar, Foča i Prijedor 22, Banjaluka i Bijeljina 23, Doboj i Srebrenica 24 i Višegrad 27 Celzijusovih stepeni.

Uz povoljne biometeorološke prilike većina ljudi će biti boljeg raspoloženja. Preporučljivo je slojevito se odjenuti, obzirom da će nakon svježeg jutra tokom dana biti toplije. Sa približavanjem noći, kod osjetljivih osoba moguće su manje poteškoće kao posljedica prIbližavanja promjene vremena.

join.booking.com Booking.com